Het is natuurlijk geweldig als potentiële klanten op eigen initiatief contact met je zoeken. Dan kun je gelijk overgaan op leadopvolging en lead nurturing. Maar lang niet iedere prospect neemt zelf contact op met jouw organisatie. Een deel van jouw beoogde doelgroep zal niet vanzelf komen aanwaaien. Voor die groep is alleen een outside-in aanpak niet voldoende. Vergroot de afzetmarkt van jouw organisatie door actief naar buiten te treden met telefonische acquisitie.

B2B Telemarketing

Door actief te werven kom je in contact met prospects die jou anders wellicht nooit gevonden hadden. Je kunt nog zo’n geweldig product hebben. Of zo’n prachtige website. Maar als deze niet gezien worden, ben je nog nergens. Verbreed je netwerk en boor nieuwe markten aan door zèlf naar buiten te treden met een gedegen outbound aanpak.

B2B Telefonische Acquisitie: Jouw ideale klant

Uiteraard hoef je niet zelf de Gouden Gids open te slaan en in het luchtledige telefoontjes te gaan plegen. Eerst is het belangrijk om vast te stellen wie jouw ideale klant is. Wat doet hij? Wat houdt hem bezig? En waar vinden we hem? Met een strategische aanpak zorgen wij er vervolgens voor dat we de juiste mensen voor jouw bedrijf aan de lijn krijgen.

Koud of warm telefonisch acquireren

Telefonische acquisitie hoeft overigens niet te betekenen dat we alleen ‘koud’ kunnen bellen. Door het bekijken van data van je website, bijvoorbeeld door inzet van software die organisaties op je website herkent, is het ook mogelijk om bedrijven te bellen die al eens jouw website bekeken hebben. De data laat de engagement van bedrijven op jouw website zien. ‘Warmere’ prospects hebben al (enige) interesse getoond in jouw bedrijf en zijn daarom vaak makkelijker benaderbaar.

Telefonisch afspraken maken

Zou je graag in gesprek komen met potentiële klanten? Ben je toe aan een uitbreiding van je klantenkring? Het doel van telefonische acquisitie is natuurlijk om een afspraak te maken en zo van je prospect een klant te maken. Wij zorgen ervoor dat je met de juiste mensen om de tafel kunt. Dan kun jij je bekommeren om lekkere koffie en een goed verhaal.                                                                            

Meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact op met Wieger Waardenburg.

085 - 065 39 38 | wieger@leadtobusiness.nl