Het pad naar Lead to Business.

Zoals wel vaker het geval is bij goede ideeën, is Lead to Business ontstaan uit een stukje frustratie. Frustratie over het niet of gebrekkig samenwerken van Marketing & Sales binnen organisaties. Terwijl deze twee onderdelen toch de commerciële aorta van ieder bedrijf vormen.

“Ze zitten aan de andere kant van het pand. En op een andere verdieping trouwens”

Bij inventarisaties die we doen bij (potentiële) klanten, blijkt maar eens hoe pijnlijk waar dit is. Best regelmatig komen we situaties tegen waar je te maken hebt met ‘Marketing en Sales’ in plaats van ‘Marketing & Sales’. Omdat het zo gegroeid is, nooit anders is geweest of omdat het gewoon ontbreekt aan het gezamenlijk belang om er op commercieel vlak het beste van te maken.

Rendement begint met samenwerking

Marketing en Sales zijn geen aparte sporten meer. Het is zoals fietsen, hardlopen en zwemmen onderdeel zijn van de triatlon.

Door Marketing en Sales als Marketing & Sales te benaderen, wordt het eenvoudiger om samen een commerciële strategie te bedenken en ten uitvoer te brengen.

Soms kunnen bepaalde procesonderdelen worden toegevoegd, om zo het gat tussen de twee disciplines te dichten. Ook kan soms wordt de hele aanpak onder de loep genomen en aangepast naar het hier-en-nu.

De ideale (commerciële) wereld

Hoe ziet jouw ideale wereld eruit? Bij ons is dat een wereld waarin Marketing & Sales integratie vanzelfsprekend is. Een situatie waarin commercie, ondersteund door techniek, een gezamenlijk doel heeft. Alleen door voor hetzelfde doel te werken en samen verantwoordelijk te zijn, creëer je de omstandigheden die je helpen om naar een optimaal rendement te groeien.

Naadloze integratie van Marketing & Sales maakt het werk beter, efficiënter, makkelijker en leuker. Dat zien we graag, ook in jouw situatie!

Gaan we voor jou aan de slag?

Deel je onze visie op de commerciële wereld, maar is dat in jouw situatie nog niet de praktijk? Dan helpen we je graag om daarin verandering aan te brengen. Maak een afspraak, dan kijken we hoe we hier samen invulling aan kunnen geven!