Alleen de integratie van marketing & sales zou al een goede reden zijn om ons eens te bellen.

Integratie Marketing & Sales

Niet arrogant bedoeld, maar wij zijn eigenlijk de marketing & sales integratie waar je altijd al naar op zoek was. Niet langs, maar met elkaar werken. Dat is immers het punt waarop de meeste leads verloren gaan? Door leadgeneratie en leadopvolging te borgen, haal je uiteindelijk meer rendement uit je commerciële activiteiten.

Meer bereiken

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Wij kiezen voor de ‘long run’ en daarmee voor dat laatste. Door samen te werken met de doelstellingen van de organisatie als doel, bereiken we meer en beter resultaat. Waar we voor gaan?

  • Betere aanwezigheid van jouw organisatie in de buyer journey
  • Meer relevante website bezoekers
  • Beter gekwalificeerde leads
  • Optimale leadopvolging
  • De klanten die je verdient en zoekt!

Ondernemende specialisten

Binnen Lead to Business werken gespecialiseerde ondernemers samen. Onze specialisten zijn gemotiveerd om resultaat te halen en daarnaast ook nog specialist op hun vakgebied. Niet hun baan, maar hun reputatie staat op het spel.

Je strategie maar 1x toelichten

Wanneer je met 5 partners werkt om jouw marketing & sales activiteiten uit te voeren, moet je waarschijnlijk ook 5x je strategie uit de doeken doen. Omdat er verschil is in tijd, informatie, humeur en ‘zin’ om dit uit te leggen, durven we bijna met 100% zekerheid te zeggen dat je verschillende verhalen hebt verteld.

Wanneer je kiest voor Lead to Business, duiken we een stukje uitgebreider in je strategie. Die leggen we vast in onze systemen, zodat we allemaal naar dezelfde ‘stip op de muur’ toewerken. Dat scheelt je een hoop uitlegwerk en komt een geïntegreerde marketing & sales aanpak ten goede!