Om jou aan relevanter bereik / relevantere bezoekers, betere leads en de ideale klanten te helpen, zetten we onze diensten voor je in. Wat de ideale mix is voor jou bepalen we graag samen. Maar mocht je op dit moment behoefte hebben aan één specifieke dienst: dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Onze multidisciplinaire team van ervaren specialisten staat voor je klaar. De diensten hebben we ingedeeld op basis van onze belangrijkste pijlers: strategie, marketing, sales, training & consultancy en tools.

SalesFeed

Van het inrichten van de SalesFeed-omgeving tot inspiratiesessies voor conversie-optimalisatie. Onze specialisten helpen je graag in alle fases van het SalesFeed-proces.

Meer over SalesFeed

Strategie

Denken komt voor doen. Althans, dat werkt wel het beste. Het vertrekpunt wordt gevormd door de doelstellingen van jouw organisatie.

Meer over Strategie

Sales

Jouw salesactiviteiten verbeteren? Of merk je dat er bij jouw organisatie een kloof zit tussen Marketing en Sales? Zou je blij worden van een naadloze integratie tussen Marketing & Males? Dan ben je op het juiste adres!

Meer over Sales

Marketing

De meeste marketing kan een stuk intelligenter. Dat begint bij strategische planvorming, maar ook bij een stuk integratie in de uitvoering. Slimme samenwerking van strategie, tools en marketingkanalen leidt tot aantoonbaar meer rendement. Dat wil je.

Meer over Marketing

Training & consultancy

Wil je wel alle kennis in huis halen, maar niet alles uit handen geven? Dan zit je op deze pagina goed. Kennisoverdracht en begeleiding bij het ‘zelf doen’ leidt onherroepelijk tot situaties waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Meer over Training & consultancy

Tools

Online Marketing & Sales tools zijn er om het leven makkelijker te maken. Goede tools zijn onmisbaar bij het goed integreren van Marketing & Sales. Een aantal van de oplossingen die we graag inzetten zetten we hier op een rijtje:

Meer over Tools