Een goede website is de motor van je online marketing. Kijk maar eens naar je eigen online gedrag. Stel, je zoekt informatie over content marketing op Google. Één van de eerste zoekresultaten lijkt antwoord te geven op jouw vraag. Je klikt op de link en belandt op een website die toch niet bevalt. Binnen enkele ogenblikken klik je de site weg om – hoogstwaarschijnlijk – nooit meer terug te keren. Zo’n scenario wil je voor jouw website natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. En dat begint bij webdesign.

B2B website: zorg voor de juiste eerste indruk

Gemiddeld spendeert een websitebezoeker minder dan 15 seconden (!) om te bepalen of de landingspagina voldoet. Je wilt dan natuurlijk niet dat je prospect die 15 seconden kwijt is aan het zoeken van de juiste informatie of het wachten op half geladen afbeeldingen. Het is van groot belang dat je de juiste eerste indruk maakt. En dan het liefst ook nog binnen 10 seconden.

Wat is een succesvolle landingspagina? En belangrijker, hoe maak je die? Het belangrijk dat de pagina past bij de rest van je campagne. Lees er hier meer over.

Functioneel ontwerp voor jouw commerciële website

Een functioneel ontwerp is het fundament van elke goede website. Bij het vormgeven van een website richten wij ons op de doelgroep van jouw organisatie. Waar is de doelgroep naar op zoek als ze bepaalde pagina bezoeken? Welke functionaliteiten zijn nodig om de doelgroep zo goed mogelijk te bedienen? Wat moeten jouw websitebezoekers doen, laten of nooit meer vergeten? Een website gericht op jouw (potentiële) klant, volledig op maat.

Gebruiksvriendelijkheid voor websitebezoeker èn gebruiker

Je kent het wel. Je komt op een website en je hebt geen idee waar je moet klikken om te vinden wat je zoekt. Of de website doet er eindeloos over om te laden. Hartstikke vervelend. Bovendien een veelvoorkomende reden om die slome, onduidelijke site weg te klikken. Het is dus van belang dat we ervoor zorgen dat jouw website gebruiksvriendelijk is.

Jouw bezoekers zijn overigens niet de enige gebruikers van jouw website. Jijzelf zult ook regelmatig jouw website gebruiken. Bijvoorbeeld om content te plaatsen of een kleine aanpassing te doen. Gebruikersgemak stopt dus niet aan de ‘voorkant’ van een website. Een goed webdesign houdt rekening met de gebruiksvriendelijkheid voor je bezoekers èn jouw organisatie.

Klaar om jouw B2B website te laten maken?

Onze webbouwers staan voor je klaar om de ideale website voor jouw organisatie te realiseren. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Leuk, zo’n mooie website. Maar zonder content ben je nergens. Ook daar kunnen we je bij helpen!