Website op maat voor je bezoeker: Word relevant!

Hoe mooi zou het zijn als de bezoekers van je website denken: hé, die website is echt voor mij gemaakt! En wat zou een relevantere website met op maat gemaakte content je opleveren in termen van conversie?

Een uitdaging uit de praktijk: B2B Leadgeneratie

Stel, je bent een IT bedrijf dat op zoek is naar nieuwe klanten. Je weet dat online B2B leadgeneratie belangrijk is voor een constante onderstroom aan leads. Maar waar begin je? Juist, online. Net als je klanten. In de praktijk zit je met klanten aan tafel die in vergelijking met ‘vroeger’ veel beter geïnformeerd zijn. Ook die oriënteren zich namelijk online. Voor jou wordt het dus steeds belangrijker om zo vroeg mogelijk aan tafel te komen bij nieuwe potentiële opdrachtgevers.

Je gaat je eens oriënteren. Het liefst zou je het wiel natuurlijk niet helemaal opnieuw uitvinden, maar als het niet anders kan heb je het ervoor over.

Tijdens je zoektocht stuit je op twee bedrijven die je kunnen helpen. Bedrijf 1 richt zich in algemene termen op leadgeneratie. Bedrijf 2 spreekt specifiek over B2B Leadgeneratie, gericht op zakelijke dienstverleners. En waar bedrijf 1 een grote diversiteit aan klanten als referentie toont, zie je bij bedrijf 2 alleen maar zakelijke dienstverleners… en er zitten zelfs de nodige IT bedrijven bij.

Wie zou jij bellen?

Maak de content op je website relevant

In een wereld waarin we steeds meer gewend raken aan persoonlijke service, waarin maatwerk de nieuwe standaard is… kun je deze lijn ook mooi doortrekken naar online klantbeleving. De noodzaak is soms groot, soms niet. Dat doet echter niets af aan de impact.