Ga goed van start met SalesFeed Implementatie. Onze specialisten verzorgen de inrichting van je SalesFeed-omgeving. Zo ben je er zeker van dat alles goed staat ingesteld en is je SalesFeed-account klaar voor gebruik.

Snel aan de slag met SalesFeed Implementatie

Laat je begeleiden bij het inrichten en implementeren van SalesFeed. Hiervoor heb je geen voorkennis nodig. Tijdens een implementatiesessie op afstand zorgen we ervoor dat je snel van start kunt. We geven je een rondleiding van de software en leggen je de basisfuncties uit. Daarbij zorgen we er samen voor dat alles goed staat ingesteld en je SalesFeed-omgeving gebruiksklaar is.

Met SalesFeed Implementatie leggen we de basis voor je SalesFeed-activiteiten. Zo kun je snel aan de slag. SalesFeed Implementatie is voor een fixed price. Geen verstopte of onverwachte kosten dus. Wil je meer strategische diepgang bij de implementatie van jouw SalesFeed-omgeving? Bekijk dan eens de mogelijkheden van SalesFeed Bijeenkomsten.

IP-tracking software & Dataverrijking

IP-tracking software registreert de IP-adressen van je websitebezoekers. IP-adressen van bedrijven op je website worden zo geregistreerd en herkend.

B2B bezoekersherkenning op basis van IP-adressen is in lijn met privacywetgevingen zoals de AVG. IP-tracking software herkent alleen organisaties, geen individuele personen. Deze data wordt vervolgens verrijkt met openbare bedrijfsinformatie zoals bedrijfsgrootte en locatie.

Proactieve B2B leadgeneratie & conversie-optimalisatie

Het inzicht dat verkregen wordt met IP-tracking legt de basis voor verschillende marketing automation processen. SalesFeed verzamelt actionable data over je websitebezoekers zoals branche, verkeersbron, aantal bezoeken, bekeken pagina’s. Deze data is een goudmijn voor proactieve B2B leadgeneratie en conversie-optimalisatie zoals websitepersonalisatie.

Meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact op met Wieger Waardenburg.

085 - 065 39 38 | wieger@leadtobusiness.nl