Je wilt dat jouw advertenties gezien worden door de juiste mensen. Binnen de B2B wereld betekent dat uiteraard het bereiken van (potentiële) klanten. Bereik zakelijke klanten via LinkedIn!

Bereik B2B klanten met advertenties op LinkedIn

Voor ieder netwerk bestaat tegenwoordig wel een sociaal medium. Zo richten bijvoorbeeld Instagram en Facebook zich voornamelijk op het persoonlijke netwerk. LinkedIn, daarentegen, focust zich vooral op de professionele, zakelijke kant. Binnen B2B marketing is een zakelijk netwerk zoals dat van LinkedIn vele malen interessanter voor social selling dan bijvoorbeeld Facebook, dat zich meer leent voor de B2C markt.

 

B2B social media strategie voor maximaal rendement

Een goed plan brengt je veel verder dan gewoon maar doen. Een startpunt hiervoor kan de welbekende “wie, wat, waar” zijn. Wie is je doelgroep? Wat wil ik die doelgroep vertellen? Waar vind ik die doelgroep? Als jouw overkoepelende doelgroep zakelijke klanten zijn, zul je hen hoogstwaarschijnlijk op LinkedIn kunnen vinden en bereiken.

LinkedIn biedt veel mogelijkheden voor hypertargeting. Zo kun je een campagne bijvoorbeeld richten op een specifieke functieprofielen, branches en ga zo maar door. Een LinkedIn campagne is kostbaar en clicks zijn op dit medium meer gericht op kwaliteit dan op kwantiteit. Daarom is een gerichte aanpak essentieel voor een optimale return of investment. Wij zetten graag onze expertise in voor jouw organisatie om het maximale uit je advertentiebudget te halen.

Leads genereren op social media

Als je gaat investeren in online adverteren, wil je natuurlijk wel resultaten zien. Hiervoor beginnen wij met het inrichten van een campagne die ingaat op jouw unieke plek in de markt. Vervolgens analyseren we regelmatig de prestaties van jouw advertenties en stellen waar nodig bij. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal leads kunt generen via social media.

Een LinkedIn campagne voor jouw organisatie

Adverteren op hèt sociale B2B netwerk maar weet je niet precies hoe? Neem dan even contact met ons op.